Vlees

Op het bedrijf wordt ook rundvee gehouden. Het gaat hier om zoogkoeien, die in het voorjaar naar buiten gaan en waar de kalveren bij blijven lopen tot aan de winter. s Winters komt al het vee op stal te staan, zodat ze droog en warm blijven. Er wordt geprobeerd om de dieren zo lang mogelijk buiten te laten lopen. Zo hebben de dieren veel plaats om rond te lopen en kunnen ze genieten van het verse gras.

Als het vee op stal staat, dan krijgen ze mas en hooi te eten. Deze mas wordt door ons zelf geteeld. Hiermee weten we zeker dat het voer voor de dieren veilig is. Het hooi wordt 1 keer per jaar gesneden in onze weien rondom het bedrijf. Dit gebeurd in de zomer, zodat het gras voldoende kan drogen alvorens er grote pakken van gemaakt worden.

De dieren worden niet gemolken, maar gaan uiteindelijk weg voor het vlees. Dit vlees wordt al vele jaren door onze eigen familie gegeten. Graag willen wij u ook de mogelijkheid geven om dit lekkere en gezonde vlees zelf te proberen. Vaak weet men van het vlees dat wordt gekocht niet eens uit welk land het komt, laat staan van welk bedrijf het af komt. Het vlees dat u in onze winkel kunt bestellen, komt allemaal van ons eigen bedrijf. Wij kunnen u garanderen dat het vlees veilig en gecontroleerd is.

Er wordt binnen het bedrijf geen gebruik gemaakt van antibiotica of hormonen. Bij elke stap die de dieren op het bedrijf zetten zijn wij betrokken. Zo weet u als consument dus zeker waar het vlees vandaan komt, dat het puur natuur is en dat het een geweldige smaak heeft.

Klik op 'Vlees bestellen' om het bestelformulier te downloaden.
U kunt het ingevuld inleveren in de winkel.